Cum platesc

 

 

Plata se realizeaza online, prin card bancar, pe platforma securizata Netopia Payments.

Pentru aceasta metoda de plata este necesara completarea unui formular cu informatiile despre cardul dvs. in pagina securizata a procesatorului de plati Netopia Payments.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • 3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Cumparatorul care plateste online trebuie sa furnizeze procesatorului numele de pe card, codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura.

Sunt acceptate la plata cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si VISA (inclusiv VISA Electron). Pentru platile cu cardul nu este perceput niciun comision suplimentar Cumparatorului. Pentru mai multe detalii despre platile online, va rugam sa consultati pagina procesatorului Netopia Payments.